TOP SOCIAL-MEDIA MENU menu
logotekst2

Blog


10 september 2016

Verlangen

Er komt een tijd in je leven dat je bewuster wordt. Je beseft jouw plaats in het geheel veel beter en raakt je bewust van het feit dat jouw leven het enige (aardse) leven is dat je hebt. Je doorziet veel beter dat wat je écht nodig hebt

Vanuit dit besef ontstaat er als vanzelf verlangen.


Verlangen ontstaat eigenlijk door een wezenlijk gebrek aan iets wat jij als waardevol of onmisbaar beschouwt voor jouw bestaan. Iets wat jij jezelf van harte toe wenst.

verlangen

In het klein betreft dit simpelweg zin in bijvoorbeeld een patatje speciaal (honger), een lekker zonnetje (koud), een weekendje weg (te druk), een nieuwe iphone (niet-vervulde begeerte). Die verlangens spelen zich ook af op een nog dieper level. Dan verlangen we naar aandacht , liefde, kinderen, contact, betekenis.


Ik ervaar al vele jaren een gebrek aan betekenis in mijn werk, terwijl ik dat aspect toch echt als onmisbaar beschouw voor mijn leven. Het lukte me ook niet (meer) om dit gemis op te vullen met andere zaken en me er dus bij neer te leggen. Daarvoor zijn/waren mijn werk en ik echt te ver uit elkaar gegroeid!


Ik had dus 2 opties:Ik heb gekozen voor optie 2.


Maar dan moet ik wel weten waar mijn talenten liggen! (veel dingen kan ik goed doordat ik het me heb aangeleerd, maar dan is het niet vanzelfsprekend een talent) en wat ik leuk vind.


Ik heb hiervoor 2 x een loopbaantraject gedaan (LW consult Arnhem en het ITIP) en in september 2014 ging bij mij het lampje branden. Ik stond te pauzeren met mijn mountainbike op een plek op de hei waar ik een maand ervoor nog met een groep van de ITIP een meeting had gehad en ik besefte me ineens wat voor mij geweldig zou zijn om me op te gaan richten: Webdesign/Webdevelopment!


Nu, 2 jaar later, heb ik heel wat geleerd (zelfstudie) en zie hier, mijn volledig zelf gecodeerde en ontworpen responsive website!

Bekijk 'm eens op de ipad/handheld of mobiel draai je scherm eens een kwartslag, kijk 'm op je 24" scherm, Op elk apparaat is mijn website duidelijk & toegankelijk.


Ok, ok, nog wat eenvoudig hoor ik je zeggen en als een doorgewinterde prof de code bekijkt kan hij zeker nog wel wat opbouwende kritiek leveren, maar toch. Ik heb het wel gefixt. En ik verlang naar meer, veel meer! dus kom maar op met je aanvraag of referenties. Ik heb nog heel wat verlangen te vervullen de komende tijd! :)